Restul zilei cursei, precum și Uranus

, când am primit casă din cursa pe care am făcut -o la fel de bine, precum și am lovit blogurile în timp ce Ben a lovit patul pentru un pui de somn. El a încercat să mă constituie să mă alătur puiului de somn, cu toate acestea, întotdeauna simt că mă lasă groaznic. altcineva?
www.natataliede.com

Nu eram pe cale să gătesc în această seară, precum și i -am cerut lui Ben idei. El a declarat că dorește o „salată bună”, ceea ce implică că dorește unul plin de ingrediente pline de inimă (calificate). Cu toate acestea, sunt întotdeauna în jos pentru o salată, așa că am ales să cumpărăm de la Lucille.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Ziua 3 de antrenament la maraton
Jurnalul video de antrenament maraton – Ziua 3. Running Journal Inspect in with Run Eat Repetă

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 51 de secunde

Urmatorul
Podcast recapitulează din 6 august
07:26

Trăi
00:00
08:21
00:51

Am împărtășit o salată de păsări de grătar …

porumb chowder (a fost bine)

și cei mai remarcabili biscuiți din jur. Nu cred că este necesară glazura de zahăr de pe biscuitul lui Lucille – în special atunci când este asociată cu unt de mere! Dar, încă mai aveam unul la fel de bine și jumătate. Fara rusine.

În altă ordine de idei, pentru că jumătate de maratoane sunt distanța mea preferată, am ales să ajung să fie un fanatic pe jumătate maraton. Există o serie de niveluri diferite ale fanatismului, cu toate acestea filmez pentru Uranus. De asemenea, încerc să ajung la nivelul Uranus al jumătate fanatici

Practic, obțineți onoarea de a vă numi un fanatic cu jumătate de maraton dacă alergați 3 jumătate de maratoane în 90 de zile pentru a ajunge la cel mai fundamental nivel – pe care l -am făcut deja alergând: Long Beach (plin, oricum contează), Malibu precum și Las Vegas!

Acum, obiectivul meu este să alerg cu 5 mai multe jumătăți Marys în următoarele 5 luni pentru a ajunge la nivelul următor!

Sper că pot conta pe sprijinul dvs. pentru a ajunge la Uranus !!!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *