Îmbrățișări pentru câini ca terapie

Bună ziua! Cum stă treaba? Mai jos am un alt concurs minunat de la UHC. Introduceți pentru a câștiga un card cadou de 100 USD! Câștigătorul de la ultimul concurs este Paige C. I -am trimis deja un e -mail.

În primul rând, să vorbim despre alergare și mâncare și toate lucrurile astea distractive …
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Soția mea fermecătoare din Pysch Ward: A Memoir – Recenzie de carte
Soția mea fermecătoare din Pysch Ward: o memorie
de Mark Lukach

Recenzie de carte audio a celei mai vândute memorii lansate 2017.

Este o ascultare bună?
Împărtășesc o recenzie rapidă a cărții disponibile pe Audible.

De la Amazon:

O memorie plină de inimă, dar plină de speranță, a unei căsătorii tinere, care este redefinită de problema de sănătate mintală și afirmă puterea iubirii.

Viața lui Mark și Giulia a început împreună ca o romantism de basm. S-au îndrăgostit la optsprezece ani, s-au căsătorit la douăzeci și patru de ani și și-au început viața de vis în San Francisco la scurt timp. Dar, când Giulia avea douăzeci și șapte, a suferit o pauză psihotică înfricoșătoare și neașteptată, care a aterizat-o în secția de psihologie timp de aproape o lună. Într -o zi a fost plină de viață și bine ajustată; Următoarea, a fost delirantă și sinucigașă, convinsă că cei dragi nu sunt în siguranță.

Întrebare:
Ce carte sau podcast ascultați acum ??

Ce trebuie să ascult în continuare?!

Link -urile către carte și alte recenzii sunt pe RUNEATREPEAT.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 31 de secunde

Urmatorul
Podcast recapitulează din 6 august
07:26

Trăi
00:00
08:21
05:31

Ieri a fost cea mai bună vreme de alergare – puțin tulbure și răcoroasă și uscată. La fel cum îmi place (pentru a alerga, pentru a trăi, îmi place fierbinte).

Am marcat mango perfect coapte la magazin și am avut o petrecere de tăiere/mâncare de mango ieri seară. Petrecerea unuia – așa că nu a trebuit să împărtășesc.

Și am avut o întâlnire cu terapie seara care a mers târziu. În drum spre casă am condus prin Del Taco pentru o cină incredibil de rapidă. Am adăugat câteva legume pe partea pentru că obișnuiam să mănânc un lot de lala.

Și astăzi m -am îndreptat spre casa părinților mei pentru a antrena cu mama. Lucrăm la actualizarea sălii de acasă (mai multe despre asta în curând!) Deci este cel mai bun antrenament/vizită combo.

Am văzut o mulțime de semne/cămăși care spun că „alergarea este mai accesibilă decât terapia”, dar cred că îmbrățișările câinilor pentru animale de companie sunt la fel de bune și potențial o înlocuire a terapiei grozave. Pur și simplu mă rostogolesc și devin incredibil de murdar și slobbery și mă face fericit.

Cred că terapia de îmbrăcăminte pentru câini pentru animale de companie trebuie să fie acoperită de asigurare! Voi menționa asta la contactul meu UHC …

UnitedHealthcare Giveaway

Îmi place foarte mult să lucrez cu UHC. Mă refer la a fi propriul tău avocat cu medicul dumneavoastră. Dar, dincolo de asta, trebuie să cunoașteți foarte bine beneficiile dvs. de asigurare pentru a vă asigura că sunteți pe planul ideal pentru nevoile dvs. și să știți ce avantaje/beneficii puteți utiliza.

Ca alergător, trebuie să vă cunoașteți normalul.

Asigurați-vă că obțineți un control anual, astfel încât să știți care este tensiunea arterială, greutatea, temperatura. iar un test de sânge este crucial pentru a verifica dacă există deficiențe. Normalul tău este crucial, deoarece dacă există vreodată ceva în neregulă cu tine – o vei putea măsura în raport cu ceea ce a fost informațiile tale normale.

Și o persoană cu nevoie de asistență medicală, trebuie să știți care este un HSA … este un cont bancar personal care vă va ajuta să economisiți și să plătiți pentru servicii de îngrijire medicală acoperite și cheltuieli medicale calificate. (Da, acest lucru acoperă terapia, dar poate nu facturile de curățare uscată de la rularea cu câinii ca terapie.)

Vrei un HSA? Trebuie să vă înscrieți la un plan de sănătate deductibil ridicat care să îndeplinească o sumă deductibilă stabilită de IRS.

HSA 101:

Punerea de bani într -un HSA reduce venitul impozabil.

Trebuie să decideți unde/cum să cheltuiți banii pentru cheltuielile dvs. de îngrijire medicală.

Dacă nu cheltuiți tot ce ați pus deoparte în HSA, îl puteți investi.

Luați una dintre testele UHC furnizate în RaffleCopter de mai jos și utilizați codul: Runeatrepeat atunci când completați formularul.

Asta te intră în concursul de carduri cadou de 100 de dolari pentru cititorii RER. În plus, există cadouri UHC pentru care sunteți eligibil și pentru că sunteți eligibil!

*NOTĂ: Asigurați -vă că introduceți Runeatrepeat în caseta de cod de reducere, astfel încât să fiți eligibil pentru acest RER Exclusive Giveaway!

Luați unul dintre testele care trebuie introduse pentru a câștiga un card cadou Amazon de 100 de dolari. Apoi, du -te să îmbrățișezi un câine. (Îmbrățișarea câinelui pentru animale de companie nu intră în tine pentru a câștiga, dar oricum câștigi la viață în această situație.)

*Utilizați codul de reducere Runeatrepeat în caseta de mai sus butonul de trimitere*

Disclaimer: Post în sponsorizare cu UHC. Toate opiniile sunt ale mele.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

AcAcțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Concurs de costume care rulează

Concurs de costume care rulează

Concurs de costume care rulează. Câștigă concurs de costume individuale sau partenere sau de grup. Cel mai bun concurs de costume de rulare pe Instagr

De ce am fost prima dată la terapie și ce s -a întâmplat având în vedere acel podcast 109

De ce am fost prima dată la terapie și ce s -a întâmplat având în vedere acel podcast 109

De ce am mers la terapie și la povestea mea despre cum am găsit un terapeut și gândurile mele despre asta. Prima dată Maraton Runner pe P -ul ei

Trebuie să faceți exerciții fizice atunci când este bolnav și alte întrebări și întrebări de la Instagram Stories

Trebuie să faceți exerciții fizice atunci când este bolnav și alte întrebări și întrebări de la Instagram Stories

Trebuie să alergi în timp ce bolnavi? Vă faceți blog ca job cu normă întreagă? Ai condus maratonul din Boston? Houston Marathon? Taperi

Durere de picior pentru alergători – Idei și resurse pentru accidentări de antrenament

Durere de picior pentru alergători – Idei și resurse pentru accidentări de antrenament

Cele mai bune site -uri și informații din partea de sus a durerii de picior pentru alergători. Durerea la picior de rulare poate fi tendinită sau o fractură de anxietate. CH

Giveaway – Lace Up Palos Verdes Half Marathon / 10K / 5K

Giveaway – Lace Up Palos Verdes Half Marathon / 10K / 5K

Giveaway & Anunț câștigător! Câștigă 2 înregistrări la Lexus Lace Up Race în noiembrie! Palos Verdes, CA – 16 noiembrie Half Marathon

purtând o mască de față în timp ce alergați afară

purtând o mască de față în timp ce alergați afară

Masca de față pentru a alerga sau a merge afară în timpul focarului de coronavirus. Ghiduri pentru purtarea unei mască de la CDC. idei despre be

⚡ de Sharereaholic

.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *