Conferința în Italia în noiembrie

Este întotdeauna o plăcere și o surpriză care să fie invitată în Italia să vorbească la o conferință. Am părăsit o mulțime de ani în urmă pentru a urmări o ocupație în știința sportivă și cercetarea și a fi invitat acasă pentru a vorbi cu antrenorii și oamenii de știință sportivi este întotdeauna un moment mulțumit și o oportunitate de a vorbi prima mea limbă din nou câteva zile.

Invitația de această dată a venit de la Federația italiană de atletism și Coni pentru o conferință numită “Atleticamente”. Am fost invitat să prezint într-o sesiune specială pentru a sărbători doctoratul meu Supevisor și mentor profesor Carmelo Bosco. Sunt foarte încântat de invitația la această conferință și mulțumită și pentru că supraveghetorul lui Bosco, profesorul PAVO Komi va fi acolo.

Pe parcursul ocupației mele, Pavo și Carmelo au avut o influență teribilă. Întotdeauna intenționam să devin la fel de bine ca și ei au fost și până în ziua de azi sunt încă o sursă de inspirație și mă simt privilegiat să fi avut ocazia să le întâlnesc și să-i petrec timpul cu ei.

Voi vorbi despre munca mea cu Prof. Bosco din laborator la domeniu, precum și lucrările mele de cercetare în prezent și viitorul științei sportive în setarea aplicată.

Conferința va fi o oportunitate teribilă, de asemenea, să învețe mult mai multe despre alte sisteme sportive și să prindă colegii și prietenii cu câteva luni înainte de Jocurile Olimpice din Londra.

Imparte asta:
LinkedIn.
Stare de nervozitate
Pinterest
Whatsapp.
E-mail
Imprimare
Facebook
Tumblr.

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Reflecții asupra conferinței italiene pe Track și Fieldnovember 10, 2011in “știință”
Banii care fac conferințe și invitații de vorbireJuly 4, 2015in “știința sportivă”
Anul Nou, încă cu o pandemică, Jocurile Olimpice de iertare și MoreFrubrury 5, 202in “știința sportivă”

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *