California Eyes Reform Reforma în MMA

California Specifica Directorul executiv al compensării atletice Andy Foster a fost unul dintre cele mai răspândite autoritățile de reglementare atunci când vine vorba de metode rapide de reducere a greutății în MMA, un adevăr înrădăcinat al sportului care include pericole autentice .

Anul trecut, Foster a specificat că reforma vine în California, precum și detalii despre reformele sugerate acum ies la iveală.

Brett Okamoto de la ESPN a intervievat -o pe Foster, care a expus că obiectivul lor este să abordeze problema în jos, începând cu amatorii. Un plan tentativ este în locație pentru a produce o limită de greutate cea mai mică admisă pentru oricine se confruntă cu MMA amatorilor până în ianuarie 2016. Okamoto raportează după cum urmează:

În vigoare, 1 ianuarie 2016, artiști marțiali mixți amatori care se confruntă în California vor respecta o limită de greutate cea mai mică admisă, concepută pentru a împiedica sportivii să scadă vreodată sub 5 % din grăsimi corporale.

Acesta este obiectivul actual, potrivit organizațiilor de arte marțiale mixte de amatori (CAMO) din California, JT Steele, precum și California, specifică directorul executiv al compensării atletice (CSAC), Andy Foster.

Deși nu sunt modificări în totalitate specifice să aibă impact până la începutul anului viitor, acesta este CSAC de timp, precum și CAMO anticipează. Obiectivul pe termen lung, spune Foster, este de a vedea limitele de greutate cele mai mici admise, îmbrățișate la un nivel de expert …

Noul program de amatori, atunci când este în vigoare, va stabili un concurent de clasă minimă pe care un concurent un concurent este să le facă față, pe baza unei evaluări fizice efectuate de un medic de ring autorizat cu CSAC. Această metodă este deja folosită de NCAA în lupta cu amatori. În timp ce NCAA interzice, de asemenea, metode specifice de reducere a greutății, CAMO înseamnă să se concentreze doar pe cea mai mică limită de greutate admisă deocamdată.

Aplaud autoritățile de reglementare din California pentru a lua măsuri pentru a rezolva această problemă. Deși nicio soluție nu este perfectă, motivează autoritățile de reglementare să analizeze posibilitatea de a adăuga un test de hidratare pentru a coincide cu evaluarea INS, acest lucru poate asigura că fiecare sportiv șters pentru a contesta să facă greutate în timp ce este hidratat, ceea ce ar aborda riscul de rădăcină care provin de la o greutate extremă rapidă Practici tăiate, adică – deshidratare profundă în apropierea concurenței.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

În urma concurentului Death One Championship produce reforme stricte de reducere a greutății 23, 2015 în 2015 „Reforma reducerii în greutate”
Andy Foster – Reforma rapidă a pierderii în greutate extremă care vine în CaliforniaOctoctober 28, 2014in „California Battle Sports Law”
Pennsylvania introduce programul de reformă pentru reducerea greutății de încercare bazat pe compoziția corpului concurentului 16, 2018 „Pennsylvania Battle Sports Law”

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *