Legături de studiu Riscul crescut de traume cerebrale în MMA la vârsta și timpul de luptă între atacuri

în efortul meu continuu de a evidenția studiile de siguranță care abordează sporturile combative, o lucrare de teză a fost publicată recent de către Universitatea din Ottawa, Școala Interdisciplinară de Științe ale Sănătății Revizuind Revizuirea Științelor Sănătății din Ottawa Factori asociați cu traumele capului în MMA profesională.

Autorul a analizat datele de la FightMetric Revizuirea a 7.134 de runde în UFC, WEC și Strikeforce din 2004 – 2014. Studiul a remarcat mai mulți factori legați de o rată mai mare de emoție, dintre care doi au vârsta de luptă (luptători mai în vârstă fiind mai susceptibili de emoție) și timp între atacuri (cu o perioadă mai scurtă între atacuri legate de o rată concuzivă mai mare). În aceste puncte notează autorul după cum urmează –

Creșterea vârstei este asociată pozitiv cu trauma capului (p <.05; sau 3,2). Prelungirea perioadei de timp între lupte este protectoare împotriva traumelor capului (p <.05; sau 0,81) ... ... Vârsta la care un luptător intră în octogon este asociat cu traumele capului. Cu cât este mai în vârstă luptător, cu atât este mai probabil să sufere o emoție ... Mai mult decât atât, numărul de luni între lupte de combatanți este în detrimentul discuției despre emoție în MMA. Cu cât mai mult timp, în luni, luptătorii petrec odihnind sau antrenament înainte de următoarea lor luptă, cu atât mai puține șanse vor suferi o emoție în timpul luptei. O dovadă puternică lipsește pentru a identifica un interval de timp adecvat la care ar trebui să se lipească luptătorii înainte de a iniția antrenamentul pentru următoarea lor luptă .. Studiul complet poate fi găsit aici - factori asociați cu trauma capului în rândul sportivilor profesioniști de arte marțiale mixte Imparte asta: Stare de nervozitate Facebook Ca aceasta: Ca încărcarea ... Legate de Studiu - luptători MMA concuziți în mod semnificativ mai probabil să fie ulterior confuzie la 16 iulie, 2022in „Studii de siguranță” Studiu - Câștigătorii MMA suferă mai multe leziuni ortopedice, pierde mai mulți concuziuni din Marea 29, 2021in „Studii de siguranță” MMA are ca rezultat mai multe leziuni generale decât boxul, dar rapoartele de studiu ale traumatismelor cerebrale din Brain September 5, 2015 în „Studii de siguranță”

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *