Friday Friday – cea mai simplă metodă de a începe alimentația intuitivă – Podcast 25

Audio Player

00:00
00:00
00:00

Podcast: Joacă în fereastră nouă | Descarca
Abonați -vă: podcast -uri Apple | Podcast -uri Google | Stitcher | RSS
Ultimele mele videoclipuri

Carte neortodoxă, precum și evaluarea Netflix
Recenzie a Seriei Book & Netflix – Neortodox. O ascultare excelentă – carte, podcast, precum și serii de evaluare a divertismentului vizual.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 28 de secunde

Urmatorul
Ziua 3 de antrenament la maraton
00:51

Trăi
00:00
08:21
07:28

Iată un episod rapid de podcast despre exact cum să -ți asculți corpul, precum și să -l alimentezi bine când îți este foame. Mâncarea când îți este foame, precum și te -ai oprit când ești plin este înțeles ca o mâncare intuitivă.

Ideea este că corpul tău va ajunge sau va rămâne la o greutate sănătoasă dacă asculți indicii de foame, precum și de plinătate. „Chee” evident este să simți foame. Cu toate acestea, există atât de multe alte metode pe care corpul nostru ne spun atunci când are nevoie de ceva.

Moduri în care corpul tău te semnalează că are nevoie de ceva … oboseală, iritabilitate, zumzeală de burtă, nu capabilă să se concentreze, să udă gura, să se usuce, dureri de burtă … precum și multe altele.

Corpul tău poate avea indicii că este însetat sau flămând sau are nevoie de odihnă care îți sunt unice.

Este extrem de important să fii conștient de sine. La un nivel mai profund, care poate fi despre conexiuni, precum și obiective … Cu toate acestea, astăzi vorbesc doar despre înțelegerea fizică a metodei corpului tău de a -ți spune că este foame sau plin.

Acest lucru ar trebui să fie simplu, cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, împingem aceste semnale naturale, precum și mâncăm prin „reguli”.

S -ar putea să fie momentul zilei în care trebuie să mâncați pentru a ajunge la instituție sau să lucrați la timp sau la alimente sunteți alergic sau alimente pe care le preveniți, deoarece acestea sunt la fel de îngrășate …

Indiferent de motiv – devine dificil să ne ascultăm corpurile. La fel de bine – alergarea îngreunează!

Ne e foame! La fel de sete! Pe lângă faptul că respectă blogurile, precum și conturile de Instagram cu imagini cu mâncare incredibilă, îți păstrează mintea concentrată pe mâncare, indiferent dacă îți este foame sau nu.

Așadar, cea mai simplă metodă pentru a începe să ajungi într -o locație de ascultare a corpului tău este să te întrebi dacă ești unul dintre aceste 3 lucruri pe parcursul zilei. Cel mai important moment pentru a vă întreba este înainte de a mânca, precum și după ce ați terminat.

Simt…

Bun / neutru / rău – chiar acum.

Bun – neutru – rău

Fii curios, precum și amabil cu tine, precum și inspectați -vă exact cum vă simțiți în ceea ce privește foamea / plinătatea.

Asta e.

Ei bine, cel puțin este o locație fantastică pentru a începe să descoperi despre corpul tău, precum și exact cum să -ți verifici semnalele.

Accesați o locație în care înțelegeți dacă vă simțiți grozav sau sărac sau nimic.

Puteți să vă orientați acest lucru pe burtă, dacă sunteți acolo unde simțiți foame. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur, luați o evaluare generală a exact cum vă simțiți.

De acolo puteți determina dacă aveți nevoie de mâncare sau o băutură sau odihnă sau o respirație de aer curat … cu toate acestea începe cu aceste categorii extrem de simple.

* Obțineți cartea de mâncare intuitivă chiar aici *

Mai multe postări, precum și sfaturi despre mâncarea intuitivă:
Mâncare intuitivă când nu mănânc echilibrat?

Ce mănânc cu adevărat … cam

Episodul nr. 2 din podcast -ul RER răspunde la o preocupare și la mâncarea intuitivă

Întrebare: Exact cum te simți acum?

Trimite -mi cartea de lucru

18Save

Împărtășirea este grijulie!

18

Ac

Acțiune

Tweet

Acțiune

Poștă

Acțiune

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *