Fac doar ceea ce SR îmi spune

Bună! Cum stă treaba? Chiar aici merge grozav !! În cele din urmă, obțin un sistem de e -mail Run Camp. (Îmi pare rău dacă au existat glitches săptămâna trecută.) Ieri am avut o viziune minunată cu gospodăria mea. La fel de bine ca am avut o alergare excelentă în această dimineață !!

Mai întâi să sărim în producătorul de timp toată metoda până duminică. A fost o zi de odihnă, așa că am făcut un antrenament de pe plajă la cerere pentru un antrenament de rezistență.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Ziua de pregătire a maratonului 4
Jurnalul de antrenament al maratonului Ziua 4 Inspectați -vă în

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 1 minut, 21 secunde

Urmatorul
Apoi a dispărut – Recenzie de carte
04:20

Trăi
00:00
08:21
01:21

Apoi, am pus împreună o masă laterală pentru a merge la grătar pentru ziua de naștere a tatălui meu. Am făcut -o pe măsură ce am mers la fel de bine, așa cum a ieșit grozav! Aceasta este o situație de salată de fasole. Este titlul de lucru.

De asemenea, am făcut aceste baruri de când mi -am dorit, precum și am avut zmeură, precum și gem, precum și zahăr, care este în general rețeta fericirii.

Fiesta Fiesta.

Ea a bătut, cu toate acestea nu s -au mișcat.

SR, precum și am trimis mesaje înapoi, precum și despre alergare, precum și șampon uscat, precum și Mariah Carey, precum și MLK JR Day.

Am cu adevărat nevoie să -mi reunesc viața (cuvintele mele, nu ale ei). La fel ca și „să -mi aduc viața împreună”, indică „alergând mai repede”.

Așa că mi -a spus pe cineva când i -a spus câteva cuvinte remarcabile de înțelepciune despre exact cum să alergi mai repede, precum și să câștig toate cursele.

Dar ea a uitat.

În schimb, mi -a spus să parcurg 8 mile mile în această săptămână, precum și 10 următoare, precum și să mă dezvolt permanent până când pot face 28 la parlamentar. Apoi, voi recunoaște că nu ar trebui să conduc maratoane și să încep să mă înscriu la Ultras.

Așa că în această dimineață am făcut -o. Boom.

Îi trimit un mesaj de când Vegas nu a fost impresionat. El nu este niciodată, sunt convins că este un narcisist total.

RUN CAMP DE CAMPUL 9 – PREGIUNI

Vorbim despre alergare mai repede. Când vreau să acreditarea RCCA, instructorul / instructorul de alergare ne -a spus că trucul pentru a obține mai repede este pași.

Pasurile sunt excelente de făcut la sfârșitul unei alergări pentru o apăsare de viteză, precum și picioarele dvs. utilizate pentru a se întoarce mai repede.

Cum să faci pași: după încălzire, în mod normal la sfârșitul unei alergări … începe pe o suprafață plană (dă-ți o zonă dreaptă, fără riscuri, cu care să lucrezi) accelerează lent la aproximativ 70 sau 80% din cel mai rapid cu care poți merge. Rămâneți acolo repede timp de 5 – 10 secunde. Eliberați încet, precum și leneți până la oprirea.

Alte informații: rularea pașilor de la activ

Cum vă ajută să alergați mai repede cu ajutorul Runners Connect

Întrebare: Faceți pași? Exact cât de des?

Ai un prieten bun pe care doar faci ceea ce afirmă, deoarece sunt mai deștepți decât tine.

Fac!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *