5 Sugestii pentru a vă face să alergați

să aveți un moment dificil să vă derulați? Am câteva sugestii despre exact cum să te inspiri pentru a ieși, precum și a alerga astăzi! (Sau poate mâine dimineață, nu vă înțeleg viața.) Inspectați aceste concepte, precum și lăsați -mă să înțeleg dacă aveți un truc pentru a vă scoate pe ușă alergând!

Cele mai noi videoclipuri ale mele

5 minute de alergare încălziți un
Încălzire rapidă pentru alergători. 5 minute de alergare se încălzește înainte de alergare. Exact cum să te pregătești să alergi. sugestii despre ce să faci înainte de a alerga

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 34 de secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 5
04:34

Trăi
00:00
08:21
05:34

5 sugestii pentru a vă face să funcționați

1. Rutina – realist

Puneți alergarea în calendarul dvs. – când, precum și unde și pentru exact cât timp funcționează cu adevărat în viața voastră. Acest lucru poate implica 30 de minute, de 3 ori pe săptămână. Poate implica doar în zilele de săptămână sau doar în weekend. Poate presupune că puteți face o perioadă lungă de lungă durată la fiecare săptămână. Orice ai putea face totuși – fă -o.

Configurați -vă pentru succes făcând timp pentru alergare. Puneți -l în calendarul dvs. sau adăugați -l pe lista dvs. „pentru a face”.

Apoi, păstrează -ți vizitele cu tine însuți. Este posibil să fiți nevoit să produceți timp pentru asta trezindu -vă un pic mai devreme sau săriți o oră mulțumită, cu toate acestea, dacă acesta este un lucru pe care doriți să îl faceți, atunci lucrați în viața voastră.

Cu adevărat nu contează atât de mult dacă alergi zilnic sau de 3 ori pe săptămână sau în fiecare vineri. Ceea ce contează mult mai mult este că sunteți devotat, precum și consecvent, precum și o tratați ca o prioritate.

2. Fii pregătit.

Faceți -l cât mai simplu pentru dvs. posibil să ieșiți pe ușă, pregătind orice cerinți înainte de timp.

Așezați -vă hainele de alergare cu o seară înainte.

Puneți cafeaua pregătită să se prepară dimineața.

Dacă alergi după muncă sau instituție, ai o gustare la îndemână pentru a avea un pic timp înainte de a alerga.

Dacă utilizați o geantă de centru de fitness – reambalați -l atunci când primiți casă cu orice aveți nevoie pentru a doua zi.

Păstrați toate „rularea must-haves” într-o singură locație-pregătită pentru a obține la fel de bine ca și mergeți!

Am un coș cu toate echipamentele de rulare într -un singur loc. Această metodă am înțeles cu exactitate în cazul în care ceasul meu Garmin, sticla de apă, centura de rulare, viziera, ochelarii de soare care rulează, precum și alte lucruri de alergare aleatorii sunt vremuri.

Când sunt pregătit să alerg, am modificat, precum și apoi mă îndrept spre coșul meu de alergare pentru a obține tot ce și sunt pe ușă.

3. Recompensați -vă cu muzică nouă, echipament de rulare nou sau altceva care vă va face să priviți înainte.

Există un motiv pentru care mituim copiii, amicii, precum și alții considerabili, cu tratamente, masaje, oferă, precum și alte indulgențe atunci când încercăm să le facem să facă ceva – funcționează.

În timp ce unii se descurajează care te îmbolnăvesc de mâncare, nu mă opun moral. Cu toate acestea, există o mulțime de alte metode pe care le puteți mitui pentru a ieși pe ușă:

Actualizați -vă lista de redare cu melodiile preferate

Obțineți o nouă pereche de pantofi de alergare sau alte echipamente care vă face să vă entuziasmați

Tratează -te cu un masaj dacă alergi xx de ori într -o lună

(Hei, nu judecați. Am împărtășit -o cu Vegas.)

4. Dezvoltați -vă în responsabilitate.

Dacă sunteți un pic mai ciudat, precum și puteți valida sărituri pentru orice tip de motiv pentru care puteți cere un sprijin suplimentar pentru a vă face să mergeți (și să vă mențineți cinstit).

Luați în considerare să vă împărtășiți obiectivul cu prietenii, gospodăria sau pe rețelele de socializare.

Găsiți un amic (personal sau online) care, de asemenea, rulează, precum și cereți să începeți un dialog la alergare. Dacă vă întrebați „Cum a fost alergarea dvs. astăzi?”, Cel mai probabil vă vor întreba la fel de bine, așa cum nu doriți să afirmați că „caninul meu a mâncat pantofii de alergare, așa că nu aș putea merge…”.

Dacă nu aveți amici care rulează – dezvăluie pe rețeaua socială obiectivul tău. Nu contează dacă va funcționa 3 zile în această săptămână sau zilnic pentru restul anului – făcând obiectivele dvs. publice, precum și actualizarea dezvoltării dvs. vă poate ajuta să vă mențineți pe cale, precum și onest.

Înscrierea la o cursă este o metodă mai fantastică pentru a fi responsabilă! Dacă aveți o cursă, trebuie să rămâneți pe cale de antrenament. Acest lucru ajută să vă inspire, precum și să vă mențină atunci când există un motiv legitim de a alerga (chiar dacă acest motiv este că nu doriți să vă jenați în ziua cursei).

5. Imaginează -ți sau folosește o mantră.

Îți amintești ultima dată când ai avut o alergare cu adevărat grozavă? Credeți -vă înapoi la acea alergare în care v -ați simțit foarte repede, precum și energizat! Un mare alergător este cel mai bun!

Când te distrezi dificil să te duci să crezi înapoi la o alergare fantastică. Încercați să vă imaginați încă o dată – zumzind cu endorfine, precum și cu mândrie. Exact cum te -ai simțit după acea alergare?

Puternic. Fericit. Energizat. Mândru. Rapid. Sănătos…. Pune un cuvânt la acea alergare.

Închideți ochii și vedeți -vă completând o alergare fantastică. Imaginează -ți exact cât de grozav te vei simți când vei termina.

Este dificil să te scoți pe ușă atunci când ești epuizat, precum și nu ai chef să alergi. Cu toate acestea, atunci când vă concentrați pe cât de grozav vețiSimțiți -vă după ce este mai simplu să începeți.

De asemenea, puteți utiliza mantre sau cuvinte de putere pentru a vă pune capul în joc. Repetați -vă fraza motivațională preferată, precum și de la voi în timp ce vă întindeți sau vă încălziți.

Căutați conturi de Instagram motivaționale care vă vorbesc.

Faceți o pagină Pinterest cu fraze motivaționale care vă încetează.

Consultați Facebook, precum și actualizări ale stării „asemănătoare” din alergările altor oameni în acea zi.

Orice ți -ar fi nevoie pentru a intra într -o mentalitate de rulare – fă -o.

P.S. – Favoritele de toamnă ale avocatului sunt oferite acum pentru o perioadă extrem de restrânsă.

Dacă doriți ca proteina de dovleac să fie pulbere sau bare de proteine ​​de turtă să se ridice rapid!

Întrebare: Exact cum te obții alergând când pur și simplu nu o simți?

Trimite -mi cartea de lucru

3Save

Împărtășirea este grijulie!

3
Ac

Acțiune

Tweet

Acțiune

Poștă

Acțiune

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *