E timpul pentru un makeover!

Primesc un makeover! Ei bine, nu eu, dar blogul primește un makeover – și s -ar putea să fie jos un pic după ora 19:00 în această seară. Sper să oferiți noului aspect cu degetele mari! De fapt, mi -ar plăcea un adevărat makeover – am vrut întotdeauna să merg blond.

Întrebare: Dacă ai primi un makeover gratuit, ce te -ai schimba despre tine? Orice? Nimic?

Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Ziua de pregătire a maratonului 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Repetă. Planul de antrenament Ziua 5.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 4 minute, 34 de secunde

Urmatorul
Cum se face antrenamentul corpului inferior pentru alergători a
03:09

Trăi
00:00
08:21
04:34

Am împachetat altceva decât PB & J pentru prânz astăzi! Aceasta este o provocare foarte gustoasă și distractivă? Nu fac nimic „nou”, dar este bine să revin la niște favoriți vechi.

Am făcut o salată substanțială cu tone de legume și fasole pentru proteine. Am folosit și pansamentul meu preferat de arahide.

Am avut și niște crackers Kashi și 2 seltzers cu prânzul. Este posibil să fi avut sau nu un alt seltzer mai târziu. Sunt dependent.
Pentru desert – 2 din prăjiturile mele cu ciocolată? Desertul cu prânzul este atât de distractiv! Dar, acestea trebuie să fie cu microunde pentru a gusta cel mai bine a doua zi.

Am adus o mulțime de fructe la gustări astăzi – kiwi și struguri. Îmi place fructele! Am mâncat ceva mai mult Kashis, având în vedere că fructele nu mă țin complet mult timp.

Ne vedem mai tarziu ?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *