Grăsimea dietetică obișnuită și microbii intestinali legați de boli de inimă

de grăsimi dietetice comune și microbi intestinali legați de boli de inimă

SciencedAily – S -a descoperit o nouă cale care leagă o lipide dietetică comună și microflora intestinală cu un risc îmbunătățit de boli de inimă, potrivit unui studiu Clinic Cleveland publicat în cel mai recent număr al naturii.

Studiul arată că persoanele care mănâncă o dietă, inclusiv un nutrient obișnuit, care se găsește în produsele animale (cum ar fi ouăle, ficatul și alte carne, brânză și alte produse lactate, pește, crustacee) nu sunt predispuse la boli cardiovasculare doar pe machiajul lor genetic , ci mai degrabă, modul în care microorganismele care trăiesc în tracturile noastre digestive metabolizează o anumită lipide-fosfatidil colină (numită și lecitină). Lecitina și metabolitul său, colina, se găsesc, de asemenea, în numeroase produse coapte comerciale, suplimente alimentare și chiar vitamine pentru copii.

Studiul a analizat datele medicale de la 1.875 de clienți care au fost referiți la evaluarea cardiacă, precum și la probe de plasmă de la șoareci. Când au fost hrăniți la șoareci, lecitina și colina au fost transformate într-un produs care formează boli de inimă de către microbii intestinali, care au promovat depozitele de plăci grase pentru a se forma în artere (ateroscleroză); La om, niveluri mai mari de sânge de colină și boli de inimă care formează produse de microorganism sunt puternic asociate cu un risc îmbunătățit de boli cardiovasculare.

„Când două persoane mănâncă o dietă similară, dar una primește boli de inimă, iar cealaltă nu, credem că boala cardiacă se dezvoltă din cauza diferențelor lor genetice; Dar studiile noastre arată că este doar o parte a ecuației ”, a declarat Stanley Hazen, M.D., doctorat, personal din Departamentul de Biologie Celulară al Institutului de Cercetări Lerner și Departamentul de Medicină Cardiovasculară a Institutului și a Institutului Vascular și al secției de cardiologie preventivă & Reabilitare la Clinica Cleveland și autor principal al studiului. „De fapt, diferențele în metabolismul florei intestinale ale dietei de la o persoană la alta par să aibă un efect mare asupra faptului că se dezvoltă boli de inimă. Flora Gut este un filtru pentru cea mai mare expunere la mediu – ceea ce mâncăm. ”

Dr. Hazen a adăugat: „O altă constatare uimitoare este aceea că colina-o vitamină semi-e-asențială naturală-atunci când este luată în exces, a promovat boli de inimă aterosclerotice. În ultimii ani, am observat o creștere uriașă a adăugărilor de colină în multi-vitamine-chiar și la cei comercializați la copiii noștri-totuși este aceeași substanță pe care studiul nostru arată că flora intestinală se poate transforma în ceva care are un lucru direct , impact negativ asupra riscului de boli de inimă prin formarea unui produs secundar care provoacă ateroscleroza. ”

În studiile asupra mult mai mult de 2.000 de subiecți, nivelurile de sânge ale trei metaboliți ai lecitinei lipidice alimentare s-a dovedit că prezic puternic riscul de boli cardiovasculare: colină (un vitamină complexă B), trimetilamina N-oxid (TMAO, un produs care necesită Flora intestinală care trebuie produsă și este derivată din grupul de colină al lipidelor) și betaină (un metabolit al colinei).

„Studiile identifică TMAO ca un test de sânge care poate fi utilizat la subiecți pentru a vedea cine este în special risc pentru boala cardiacă și are nevoie de o intervenție dietetică mult mai strictă pentru a -și reduce riscul cardiac”, a spus dr. Hazen.

Cantități sănătoase de colină, betaină și TMAO se găsesc în numeroase fructe, legume și pești. Acești trei metaboliți sunt comercializați de obicei ca suplimente directe către consumatori, oferind presupus că sănătatea creierului sporită, pierderea în greutate și/sau creșterea musculară.

Acești compuși sunt, de asemenea, folosiți de obicei ca aditivi pentru hrană pentru bovine, păsări de curte sau pești, deoarece pot face ca mușchiul să crească mai rapid; Dacă mușchiul din astfel de animale are niveluri mai mari ale acestor compuși rămâne necunoscut.

„Știind că flora intestinală generează un metabolit pro-aterosclerotic dintr-un lipid dietetic obișnuit deschide noi oportunități de diagnosticare, prevenire și tratamentul îmbunătățirii bolilor de inimă”, a spus dr. Hazen. „Aceste studii sugerează că putem proiecta în mod inteligent un iaurt sănătos pentru inimă sau o altă formă de probiotic pentru evitarea bolilor de inimă în viitor. De asemenea, se pare că este necesară luarea în considerare a riscului vs. beneficiile unor suplimente utilizate în mod tipic. ”

Sursa poveștii:
Povestea de mai sus este reimprimată (cu adaptări editoriale de către personalul Sciencedaily) din materialele oferite de Lerner Research Institute, prin Eurekalert!, Un serviciu al AAAS.

Referință în jurnal:
1. Zeneng Wang, Elizabeth Klipfell, Brian J. Bennett, Robert Koeth, Bruce S. Levison, Brandon Dugar, Ariel E. Feldstein, Earl B. Britt, Xiaoming Fu, Yoon-Mi Chung, Yuping Wu, Phil Schauer, Jonathan D . Smith, Hooman Allayee, W. H. Wilson Tang, Joseph A. Didonato, Aldons J. Lusis, Stanley L. Hazen. Metabolismul florei intestinale a fosfatidilcolinei promovează bolile cardiovasculare. Nature, 2011; 472 (7341): 57 doi: 10.1038/nature09922

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *