Tableau, precum și sondajele

am avut în sfârșit o lungă perioadă de timp pentru a descoperi exact cum să utilizăm tablaaua. Aceasta este o aplicație software excelentă cu capacități imense! Dacă nu ați auzit despre el înainte, asigurați-vă că vă aflați la acest site, precum și descărcați aplicația software complet gratuită pentru a începe să stabilească grafice incredibile. M-am gândit întotdeauna la vizualizarea datelor mult mai bune, precum și voi începe să folosesc acest instrument mult mai mult nu numai pentru sarcina mea de zi cu zi, cu toate acestea, pentru a se angaja mult mai bine cu vizitatorii acestui blog.

Aici este prima mea încercare de a utiliza tableaua cu unele date pe care le colectez chestionar de trimitere a antrenorilor de atletism. Acesta este un chestionar pe internet pe care l-am înființat pentru a înțelege cererile academice ale antrenorilor de atletism din Italia ca parte a unei activități a compensației științifice a Federației italiene de atletism pentru a spori sprijinul pentru antrenori. Apoi am prelungit acest chestionar cu antrenorii din întreaga lume, precum și planul de a face acest lucru oferit pe Internet în curând pentru că toți lucrează în orice tip de sport în cumpărare pentru a experimenta o evaluare bazată pe mulțimea de știință sportivă în lumea autentică în diferite sporturi diferite cartiere din întreaga lume. Chiar aici sunt câteva din rezultate. Voi încerca să dezvolt un chestionar, precum și să-l conectați la un tablou de bord de date pentru actualizări autentice de timp în următoarele câteva zile, precum și va introduce chestionarul pe acest blog, precum și pe Twitter pentru a vedea dacă putem dezvolta o hartă a sportului Susținerea științifică în lumea autentică.

Vreau să fac cea mai mare parte a rețelei sociale, precum și abilitățile web în cumpărare pentru a efectua un studiu de mare la scară a ocupației noastre, precum și în viitor, adunați date despre alte elemente ale sportului, precum și știința sportului.

Tabloul de bord din tabloul de mai jos oferă câteva dintre datele adunate cu chestionarul de pe Internet, precum și prima mea încercare de a utiliza tableaua, așa că sper că vă place atât de mult, cât și eu garantează să mă îmbunătățesc mult mai bine la utilizarea acestuia!

Aflați despre Tablauau

Imparte asta:
LinkedIn.
Stare de nervozitate
Pinterest
Whatsapp.
E-mail
Imprimare
Facebook
Tumblr.

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Atletismul antrenor SurveyMay 17, 2015
Reflecții privind coaching-ul, rezistența, precum și condiționarea, precum și apariția științei cultului de marfă în Sportdecember 11, 2015in “coaching”
Diplomele de știință sportivă, precum și știința sportivă în sportul de elită: o situație de așteptări dislocate? 18 decembrie 2008in “Educație”

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *