Nici nu mai înțeleg cine sunt

Bună ziua! Cum merge weekendul tău? Al meu a fost minunat. Am avut o vineri dură, precum și a fost fantastic să intru într -o alergare excelentă, precum și să petrec mult timp cu oamenii preferați ieri.

În primul rând, am început ziua cu o alergare lungă. Nu înțeleg dacă am discutat despre asta, însă sunt cel mai rău (bine am discutat despre asta) despre aruncarea cu apă de apă de mână la curse. Cel mai probabil am făcut -o de trei ori acum.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Travel Jane Review
Travel Jane Portable Review urinale.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 8 minute, 1 secundă

Urmatorul
Carte neortodoxă, precum și evaluarea Netflix
07:28

Trăi
00:00
08:21
08:01

Nu bine Monican.

Dar la mile 21 de maraton, când simt că sunt atât de epuizat, precum și delirant, precum și că sticla de apă este goală, nu pot să o țin.

Așadar, a trebuit să obțin unul nou, precum și am descoperit din fericire acest pachet de hidratare portabil Nathan. Boom. De asemenea, este disponibil în violet.

Post Run Am fost pregătit să mănânc toată mâncarea. Dar, am început ușor cu toate zmeura. Acest pachet a fost foarte minunat, precum și delicios!

Și toate ouăle. precum și toată pâinea (trei bucăți, evident).

Când am ieșit în sarcini, mi -a fost foarte foame, precum și Ducked a intrat în poziție verticală într -un magazin pentru a obține ceva. Am sfârșit prin a obține acest pachet de curcan pe care să -l gustăm – foarte întâmplător pentru mine. M -am gândit: „Cine sunt eu?!” În timp ce am gustat pe Turcia pe metoda către mall. Ha!

La jumătatea după-amiezii m-am îndreptat spre casa micului meu preferat pentru o cină de uz casnic. Paco afirmă „Bună”.

Și pentru asta sunt frații – distrugerea fotografiilor pentru blogul dvs. cu unghia lor zdrobită.

Am votat pe platoul de eșantion pentru a începe de când mânca tot stilul alimentar a continuat în noapte … (Serios, vă voi arăta ce am mâncat la 2 dimineața în următoarea postare)

Întrebare: Care este aperitivul dvs. preferat?

Trimite -mi cartea de lucru

salva

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *