Proiectul de lege privind sporturile de combatere a amatorilor din Michigan semnat în lege

, recent, Legislativul din Michigan a aprobat un proiect de lege care a căutat să reglementeze artele marțiale mixte amatoare. Săptămâna aceasta, guvernatorul din Michigan, Rick Snyder, a semnat proiectul de lege.

AP a publicat următorul comunicat de presă –

LANSING, MICHIGAN – Guvernatorul Michigan, Rick Snyder, a semnat Bills care reglementează atacuri de arte marțiale mixte între luptători amatori.

Snyder spune într -un comunicat de presă că, pe măsură ce participarea la competiția de arte marțiale a crescut, a devenit crucială pentru a asigura sănătatea și siguranța participanților la amatori.

Legea principală reglementează concursuri de arte marțiale mixte amatoare, cum ar fi lupte profesionale de arte marțiale mixte și box. Taxele de licență sunt examinate pentru concurenți, promotori, judecători, arbitri și alții.

Sportivii amatori vor concura la clasele de greutate, cu testarea medicamentelor necesare, precum și la un medic și o ambulanță la fața locului.

Una dintre legi face o crimă infracțională pentru un promotor de luptă pentru a permite unui profesionist în box sau MMA să participe la o luptă cu un luptător amator.

Rezumatul meu anterior al acestei legislații poate fi găsit aici.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Michigan încearcă să reglementeze artele marțiale mixte de amatori 22, 22, 2015 „Michigan Combat Sports Law”
Fort McMurray trece comisia sportivă combativă Bylawun 26, 2013in „Legea MMA municipală”
Bill S-209 Criminlizează MMA / Arte marțiale de arte marțiale în BC? 15 mai 2012in „BC Combat Sports Law”

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *