Cum să alimentați pentru o cursă de noapte

Există două curse de noapte în programul meu anul acesta – una săptămâna aceasta:
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Înainte de a fi revizuiri străini
Înainte de a fi străini de Renee Carlino Book Review.
Gânduri rapide și recomandări pentru cărți audio. Povestea, naratorul, recenzia și multe altele despre seria A Bun Ascultă.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 9 minute, 42 de secunde

Urmatorul
Antrenament de corp mai mic de 4 minute pentru alergători
04:49

Trăi
00:00
08:21
09:42

Disney’s Red Wine & Dine Half Marathon

Și una săptămâna viitoare: Rock N ‘Roll Las Vegas Half Marathon

Sunt un alergător de dimineață până la capăt, așa că alergarea după ora 10 dimineața este aproape imposibilă pentru mine. Serios, corpul meu nu -i place – mă simt lent și greu și nu este distractiv să alerg pentru mine mai târziu în zi. Dar am două curse care vin curse de noapte.

Half Marathon Wine & Dine începe la 22:00 și Rock N Roll Vegas începe la 16:30!

Aceste perioade de început târziu fac dificil să știi ce să mănânci și când să mănânci înainte de a alerga. Vrei să fii alimentat corect, dar, de asemenea, nu vrei să ai probleme de stomac pe parcurs!

În fiecare an în această perioadă primesc întrebări de la cititorii care rulează RNR Vegas, ca acesta:

Î: Am citit doar blogul tău despre Vegas Rock and Roll Marathon. Îl voi alerga în două săptămâni și devin destul de nervos. Dacă aveți sugestii cu privire la ce să purtați, să mâncați, să beți înainte de cursă și în ce locuri sunt „locul de a fi” după cursă, vă rugăm să mă anunțați. Am auzit, de asemenea, că vor fi atât de numeroși oameni (40.000 ??), încât într -adevăr nu veți parcurge primii câțiva kilometri. Este adevărat? M -am antrenat pentru că mai, așa că mă simt destul de confortabil alergând, dar va fi Walk/Run? (ok cu mine)

R: Este o cursă mare, dar nu am avut probleme majore cu faptul că a fost prea aglomerat până la punctul de mers. Asigurați -vă că sunteți aliniat în corralul corespunzător, astfel încât să nu vă blocați cu un grup care merge mai repede sau mai lent decât ritmul.

Anul trecut, cursa de cursă te -a dus într -un club după petrecere, dar a fost nebun aglomerat, așa că am plecat după o băutură.

Echipamentul dvs. de alergare tipic este în regulă, dar amintiți -vă de obicei ziua cursei, se încălzește pe măsură ce alergați, deoarece soarele apare. Pentru o cursă de noapte, de obicei devine mai rece, așa că veți fi rece după cursă. Dacă aveți familie/prieteni, cereți -vă să vă aducă un hanorac sau să verificați o geantă cu ceva de purtat după.

Cum să alimentați pentru o noapte de alergare:

Am rulat RNR Vegas de trei ani și iată cum mă concentrez pentru cursă:

Zilele / noaptea înainte de ziua cursei:

Mă prezint hidratat și bine alimentat – mai ales dacă cursa necesită călătorii. Dormiți suficient înainte de a călători și de Ziua cursei. mănâncă bine. Tratează -ți corpul ca pe un sportiv.

Apoi…

Cu o seară înainte să mă asigur să deshidratați o tonă. Hei, este un oraș distractiv – trăiește -l!

Cursa cu zi înainte de o cursă de noapte:

Mă rehidratez ca și cum ar fi treaba mea în ziua cursei. Sip scânteie și chiar am adăugat -o la Starbucks Iced Tea atunci când nu am o sticlă de apă în jur.

Dimineața de cursă, de obicei, am un mic dejun mare, cum ar fi clătitele epice de la Grand Lux ​​Café sau Chicken and Waffles de la Hash House A Go.

sau serendipitate

Dacă alegeți proteine ​​peste carbohidrați, ei au și cel mai semnificativ Wiener pe care l -ați văzut vreodată.

Masa mea de dinainte de cursă este mai ușoară și carbohidrată, dar ușor de digerat.

Pentru prânz, aș putea avea un sandwich sau o salată cu pâine pe lateral.

Apoi, cu o oră sau două înainte de cursă, am o gustare pre-cursă de carbohidrați.

Este similar cu ceea ce mănânc înainte de o cursă de dimineață de -a lungul liniilor de toast și banane, dar de obicei primesc un covrig sărat dintr -un loc aleatoriu în care merg și face treaba. Puteți face și masa dvs. tipică de zi de cursă – asigurați -vă doar să o împachetați cu voi.

Mă prezint cu un plan de alimentare și de a fi hidratat corect. Dar ascultă -ți întotdeauna intestinul – literal. Ar trebui să mănânci sănătos și echilibrat, dar dacă tot ce poți stomac este un bagel pentru micul dejun, prânz și gustare – atunci te descurci.

Mănâncă alimente pe care le cunoști corpul tău „le place” și lucrurile care nu îți vor oferi probleme de burtă. Asigurați -vă că sunteți hidratat și loviți Porta Potties înainte de cursă pentru a încerca să evitați să faceți pipi în timpul alergării.

Cel mai important – distrează -te!

Noroc tuturor celor care rulează rock n roll las vegas maraton sau jumătate de maraton în acest weekend !!!!

Întrebare: Cum vă alimentați pentru un antrenament sau o cursă după -amiaza?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

AcAcțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să le alegeți:

Ce să mănânci înainte de o cursă de la jumătatea maratonului târziu

Ce să mănânci înainte de o cursă de la jumătatea maratonului târziu

Ce să mănânci înainte de după -amiaza jumătate de maraton rock n roll las vegas. Cum să alimentați înainte de o jumătate de maraton sau maraton lat

jumătate de maraton în 10 săptămâni de plan de antrenament și lista de ambalare a curselor și sfaturi

jumătate de maraton în 10 săptămâni de plan de antrenament și lista de ambalare a curselor și sfaturi

Planul de antrenament la jumătate de maraton. Program complet gratuit de 10 săptămâni cu jumătate de maraton cu zile de alergare și întindere. Lista de ambalare a zilei de curse

Recapitularea cursei Irvine Half Marathon

Recapitularea cursei Irvine Half Marathon

Recenzie și recenzie a cursei de maraton. Irvine jumătate nebună jumătate maraton de alergare și recenzie de cursă și sugestii pentru

AFC Half Marathon Race Recap și Fotografii

AFC Half Marathon Race Recap și Fotografii

American’s Finest City (San Diego) Rezultatele cursei de jumătate de maraton și recapitularea. Fotografii AFC Half Marathon. Alergând în

Rock N Roll San Diego Half Marathon 13 Repere din cursă!

Rock N Roll San Diego Half Marathon 13 Repere din cursă!

Rock N Roll San Diego Half Marathon Rezultate și recapitulare. Cursul de rulare și evidențiază din cursă! Experiența VIP a

Videoclip de rutină de jumătate de maraton pentru cursa de dimineață

Videoclip de rutină de jumătate de maraton pentru cursa de dimineață

Half Marathon Morning Rutina pentru ziua cursei. Pași înainte de rulare pentru o jumătate de maraton mare, 5K, 10k cursă. Ce mănânc, echipamentul

⚡ de Sharereaholic

.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *