Medicina Aruncări Overhead mingii

Medicina Aruncări mingii aeriene
Cauti un exercițiu care vă va provocare cu adevărat? S-ar putea îndrăzni să spunem, un exercițiu pentru a le orientarea … Dacă da, minge medicinala aruncă deasupra capului ar putea fi exact ceea ce regimul dvs. de antrenament este nevoie de ea.
Medicina aruncă mingii deasupra capului sunt un mod minunat de a testa puterea și rezistența dumneavoastră. Este amestecul ideal de construirea musculare și cardio – ritmul cardiac va fi cu siguranță în sus și mușchii vor fi de ardere (tipul bun de arsură). Cardio + tonifiere musculara = un scenariu de câștig-câștig. Deci, ce este acest fenomen exercițiu și cum funcționează?
Medicina bila Variații arunca Overhead
În primul rând lucrurile în primul rând, există două variante diferite pentru a face minge medicinala aruncă deasupra capului. Prima variantă, culturisti, si sportivi colegiu par să facă mai mult. Este un fan-favorit pentru antrenori de rezistență și de climatizare. dar cu siguranță un pic cam mult mai intensă. Dacă ești mult mai mult ca mine și doar în căutarea unui exercițiu de provocare, dar nu destul de la nivelul culturist, există o variație pentru tine!
Varianta 1

Țineți mingea medicament la înălțimea pieptului, cu bratele complet extins
Face o semi-ghemuit și să aducă mingea medicament între picioare
Exploziv sări din poziția ghemuit și arunca stilul mingii Granny deasupra capului în spatele tău un perete
Întoarce-te și prinde mingea din ricoșeu
Repeta

Varianta 2


Stand 2 până la 3 picioare distanță de un zid cu picioarele hip-distanță una de cealaltă
Țineți deasupra capului medicament mingii
Păstrarea abs angajate, aduce mingea medicament în spatele capului cu ambele mâini și forța de tracțiune brațele înainte, a aruncat mingea în perete
Prinde medicament minge de pe perete
Repeta

Beneficiile Medicina mingii Aruncări aeriene

După cum probabil că puteți spune, minge medicinala aruncă deasupra capului se angajeze întregul corp și să producă destul de un pic de forță. Din acea forță vine diverse beneficii musculare, inclusiv:
Medicina aruncă deasupra capului sunt mingii un exercițiu corporal complet
Îmbunătățește coordonarea și stabilitatea pe tot corpul
Pregătește corpul de intensitate mare și exploziv, exercitarea deplină a corpului
Ajută la tonul și se aplece mușchii
arde caloriile
Îmbunătățește de fitness funcțională

Muschii vizați
Medicina aruncă deasupra capului sunt mingii un exercițiu de întregul corp criminal. pentru că ei lucrează atât corpul superior și inferior, numeroși oameni arunca acest lucru în regimul lor de antrenament pe săptămână să se simtă unele arde adăugat. Mușchii vizate în timpul minge medicinala aruncări includ:

glutes
Careu
Viței
Biceps
Triceps
lats
Tendoane
Abs

modificări
Nu sunt sigur dacă sunteți gata pentru medicina mingii deasupra capului aruncă? E de înțeles. În funcție de tipul de greutate utilizați, o minge medicament poate obține foarte greu – foarte repede! Dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate de a face în continuare exercitarea într-un mod modificat, apoi o minge de stabilitate va fi cel mai bun prieten.

Asta e corect! înlocui o minge medicament cu o minge de stabilitate pentru a efectua o aruncare deasupra capului medicament mingea într-un mod care este ajustat la nivelul de antrenament. odată ce ai cucerit mingea de stabilitate ca un campion, puteți începe să utilizați medicina de bile. înainte să știi, vei arunca o 20 de lire medicament deasupra capului pasă!
Concluzie
Medicina aruncă deasupra capului sunt mingii un exercițiu teribil, care constă atât construirea puterea și cardio.
Există două stiluri sau variante diferite. Prima variație este utilizată o mulțime de antrenori de rezistență și de condiționare și sportivi. În prima variantă, țineți mingea med la înălțimea pieptului, face un semi-ghemuit și coborâți mingea între picioare. apoi folosind picioarele și miez, sari exploziv din ghemuit si arunca deasupra capului mingii în spatele tău.
În a doua variație, distanta te 2-3 picioare de un perete. ridica deasupra capului medicament mingea. In timp ce angajarea abdomenul si fesele, arunca mingea în perete. Prinde mingea de pe perete și se repetă.
Daca nu esti la un nivel la care sa te simti confortabil arunca o minge medicament, puteți modifica exercițiul și de a folosi o minge de stabilitate în loc. Pe măsură ce timpul trece, puteți progresa în aruncarea ușoare bile de medicina greutate!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *