Datele de notare mai deschise dezvăluie că luptătorii nu se ocupă de victoria

critici ai notării deschise în arte marțiale mixte, de obicei, indică faptul că luptătorii care știu că câștigă vor folosi aceste cunoștințe către coastă spre victorie, care va provoca lupte plictisitoare. Luna trecută, Comisia de atletism din Kansas, o jurisdicție de frunte atunci când se referă la experimentarea cu scoruri deschise, a lansat date care sugerează că nu este cazul.

Astăzi, am obținut în plus date de la Kansas care contrastează cu câteva alte carduri MMA pre și post -notare deschise comparativ cu performanța luptătorilor care sunt în primele runde.

Datele recente au analizat luptele promovate de Legacy Fight Alliance („LFA”). Zece cărți din Texas, Minnesota și Dakota de Sud au fost examinate fără notare deschisă. Rezultatele au fost contrastate cu nouă cărți ulterioare din Kansas, unde au fost utilizate scor deschis. Datele au dezvăluit că luptătorul care a fost cu două puncte la cele două cărți fără notare deschisă a continuat să câștige runda finală 57,9% din timp. Pe de altă parte, luptătorii cu două puncte pe cel puțin două cărți au continuat să câștige runda finală 70% din timp cu scor deschis. De remarcat, de asemenea, faptul că luptătorul care a câștigat prima rundă a câștigat și runda a doua 69% din timp, fără scor deschis. Cu scor deschis, au câștigat și a doua rundă de 77,8% din timp.

Cu aproape 80% din Fighterul chestionat de Athletic în sprijinul scorului deschis, datele din Kansas poate verifica influența în faptul că alte autorități de reglementare adoptă practica.

Datele de până acum sugerează că notarea deschisă nu provoacă îngrijorarea primară ridicată de mulți critici.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Colorado folosește cu succes scorul deschis în 21 MMulie, 21, 2022in „Scoring Open”
Comisia de atletism din Kansas dezvăluie MMA Open Scoring Datafebraru 24, 2021 Cu 3 comentarii
Versiunea actuală a politicilor „unificate” ale ABC din Mmanovember 2, 2018in „New Brunswick MMA Law”

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *