9 motive pentru care s -ar putea să încetați să lucrați la rezoluția de Anul Nou

de Matt Weik

În afară de a se alătura cu prieteni buni, precum și cu gospodăria din 1 ianuarie a fiecărui an, ce altceva se referă la minte? Cel mai probabil rezoluțiile de Anul Nou, nu? Poate că stai în jurul mesei de cină în ziua de Anul Nou, precum și despre ce vrei să obții în acest an, precum și toată lumea aduce unul sau două lucruri. Ei bine, sănătatea și sănătatea, precum și fitnessul fizic sunt întotdeauna ceva care iese din gură. Cu toate acestea, extrem de puțini vor respecta cu adevărat cu și vor reuși. De ce?

În acest articol, vom analiza nouă motive pentru care puteți înceta să lucrați la rezoluția de Anul Nou. Determinați aceste capcane, precum și veți fi pe metoda dvs. de a vedea rezultatele pe care le doriți.

1. Ieși de la intrare care rulează
Cu orice tip de rezoluție de Anul Nou, este cel mai probabil extatic, precum și pompat la fel de mult ca începeți. Vai! lent acolo jos. Pompați frânele. Luați -l simplu să intrați în rezoluția de Anul Nou. Dacă săriți cu ambele picioare, este posibil să fiți extrem de repede copleșiți, precum și să vă oferiți. Simplity Metoda dvs. în ceea ce este obiectivul dvs., precum și să lucrați continuu pentru a face modificări care se aliniază cu cel mai mare obiectiv pentru an.

2. Nu doriți cu adevărat să o faceți
Să ne ocupăm de asta, o mulțime de oameni vă vin în rezoluție de Anul Nou. Nu vrei să o faci. Pur și simplu sunteți de acord să setați unul sau să vă conformați cu orice bun prieten sau membru al gospodăriei pentru ei înșiși. Dacă nu doriți să o faceți, doar menționați, așa cum și nici măcar nu încercați. Sigur, aș dori să te văd prosperi anul acesta, însă numai tu îți poți da seama ce te motivează, precum și ce obiectiv doriți să stabiliți. Nimeni nu va face treaba pentru tine, așa că fă -o ceva ce vrei să obții cu adevărat.

3. Ai stabilit un obiectiv de neatins
Stabilirea unui obiectiv nerealist, precum și de neatins, vă stabilește doar pentru eșec din start. Rezoluția dvs. de Anul Nou trebuie să fie ceva ce puteți determina, precum și că puteți inversa inginerul pentru a vă asigura că puteți produce un plan acționabil. De exemplu, stabilirea unui obiectiv de pierdere în greutate de 50 de kilograme în prima lună este absolut absurdă (totuși oamenii își fac acest obiectiv). Puteți pierde doar 1-2 kilograme într-un mod sănătos pe săptămână, așa că țineți cont de asta atunci când vă stabiliți obiectivele.

4. Nu vă urmăriți progresul
Cum înțelegeți că sunteți pe cale cu rezoluția de Anul Nou dacă nu vă urmăriți progresul? Tu nu. Asigurați -vă că urmăriți dezvoltarea dvs., fie compuneți orice cu un stilou, precum și hârtie, fie utilizați o aplicație pe care o puteți conecta informațiile dvs., precum și vă urmărește dezvoltarea pentru dvs. Există o mulțime de aplicații de fitness fizic, aplicații monetare, aplicații de sănătate și wellness, aplicații de nutriție, îl numiți, precum și cel mai probabil există o aplicație pentru aceasta.

5. Nu vă bucurați de proces
Acest lucru se întoarce la ceea ce a fost subliniat în numărul 2. Dacă nu vă place cu adevărat ceea ce faceți, veți renunța. E doar o chestiune de timp. Făcând lucrurile cu un pas mai departe, chiar dacă doriți să obțineți ceva, cum ar fi pierderea în greutate, trebuie să descoperiți antrenamentele, precum și exercițiile de care vă bucurați. De exemplu, dacă nu -ți place să alergi, încearcă să înoți sau să faci ciclism. De ce să te abuzezi făcând ceva ce urăști? Descoperiți ceea ce vă bucurați, precum și puteți tolera, precum și schimbați -l dacă lucrurile devin.

6. Sunteți îngrozit să solicitați ajutor
Crezând că înțelegeți tot ceea ce probabil nu v -a ajuns niciodată extrem de departe în viață, nu? Ce este atât de dificil să ceri ajutor? Adevărul că ați stabilit un obiectiv, precum și aveți o rezoluție de Anul Nou arată că nu sunteți un profesionist la orice obiectiv, altfel, ați fi făcut -o deja. Când este în discuție sau cerință ajutor, solicitați -l. Dacă nu solicitați ajutor, vă răniți doar, precum și blocați progresul.

7. Nu vedeți rezultatele suficient de repede
Când se referă la începerea rezoluției unui an de Anul Nou, o mulțime de oameni vor să vadă rezultatele ieri. Sunt nerăbdători. Se așteaptă să vadă rezultatele imediat. La fel ca și ei nu vor să aștepte. Ei bine, asta vrăjește dezastrul. Nimic care merită să nu fie rapid. Veți avea nevoie să vă puneți în timp, dăruire, precum și consecvența în cumpărare pentru a vă îndeplini obiectivele în acest an. Ceea ce ne încadrează cu adevărat în următorul nostru motiv.

8. Nu aveți un program consistent
Dacă faceți ceva o prioritate, ce faceți? Pune -l în calendarul tău, nu? Aveți un satisfăcător la serviciu? Poate o sărbătoare cu prieteni buni sau familie? Îl puneți în calendarul dvs. pentru a vă reaminti că aveți undeva crucial pentru a fi la o dată specifică, precum și la ora. Trebuie să faceți exact același lucru cu lucrul la obiectivul dvs. Dacă obține o formă mult mai bună, precum și pierdeți în greutate, puneți -vă antrenamentele în calendarul dvs. pentru a vă asigura că nimic nu vă întrerupe intervalul de timp. Ziua poate scăpa de tine, precum și deÎnainte de a -l înțelege, timpul a zburat, precum și acum nu aveți timp să vă rezolvați din cauza oricărui lucru pe care trebuie să îl faceți înainte de sfârșitul zilei, dacă nu este în calendarul dvs. morala povestii? Dacă rezoluția dvs. de Anul Nou este crucială pentru dvs., rutați -o în calendarul dvs.

9. Te aluneci înapoi în obiceiuri vechi
Crearea de noi rutine, precum și comportamente poate fi dificilă. Dacă ați stabilit o rezoluție de Anul Nou, precum și descoperiți -vă alunecând, precum și să vă implicați în unele rutine vechi care nu se aliniază cu obiectivele dvs., trebuie să vă prindeți. De exemplu, dacă doriți să pierdeți în greutate, cu toate acestea, pe casa metodei de la sală, veți muri de foame, precum și veți atinge unitatea McDonald’s Drive-Thru, singura persoană pe care o răniți este voi înșivă. Aveți nevoie să vă prindeți înainte de a vă angaja în comportamente vechi, precum și în obiceiuri. Faceți tot ce este necesar pentru a vă pune într -un cadru pentru a câștiga. Luați o altă cale pentru a sta departe de mâncarea rapidă, dacă acesta este viciul tău. Determinați doar ce nu se aliniază cu rezoluția de Anul Nou, precum și concentrați -vă pe construirea acestor noi obiceiuri.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *