Pile pe mile ziua 1

Bună ziua! încântat pe 1 noiembrie! Ești pregătit să zguduie această provocare de alergare? Stack pe kilometri începe astăzi. Să o facem!

Ieri, Vegas, precum și am pus pe costumele noastre extrem de sofisticate de Halloween pentru a oferi bomboane.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Ce mănânc într -o zi – Runner Edition
Ce am mâncat într -o zi. Jurnalul alimentar de la un alergător care nu se antrenează în prezent pentru un maraton sau jumătate de maraton. Mic dejun, prânz, cină, precum și gustări plus sfaturi.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 14 minute, 26 de secunde

Urmatorul
Ziua 3 de antrenament la maraton
00:51

Trăi
00:00
08:21
14:26

Acesta a fost costumul meu anul acesta …

Am avut un costum „real”, cu toate acestea, nu a fost incredibil de inspirat să mă îmbrac în orice a depus eforturi. Așadar, am descoperit aceste urechi în „cutia mea aleatorie” în garderoba mea (are hârtie de ambalare, lucruri artizanale, precum și pălării de Moș Crăciun – este cu adevărat întâmplător). Boom. costum făcut la fel de bine.

Partea mea preferată a nopții a fost când un adolescent trick-or-Treatter a întrebat: „Sunteți Karen de la fetele indicate?”

„Duh” am afirmat, precum și îndreptat către urechile mele.

Amicul ei mi -a spus să port roz miercuri. Ha!

Cred că furnizarea de bomboane este la fel de distractivă ca și trucuri sau tratare când eram copil. altcineva îi place?

În momentul de față, sorbi cafea înghețată, precum și mănânc cereale în timp ce compun această postare. Voi încerca și să obțin articolele POTM făcute cu o zi înainte, astfel încât amicii mei din cealaltă parte a lumii să poată inspecta un pic mai devreme. Sunt la ora Pacificului, precum și am înțeles că este cam târziu la petrecere. Cu toate acestea, este doar 5 dimineața chiar aici – deci este incredibil de devreme! Timpul este confuz.

Pile pe mile ziua 1 – sponsorizat de Pro Compression

Consultați Stack pe Miles Indicația Publicați pentru mai multe informații, precum și reguli!

Înscrieți -vă la Stack pe Miles 2016 aici.

Pile pe Miles Regulile:

1. Indicație prin completarea acestui formular.

Va exista o locație pentru numele dvs., e -mail, precum și obiectiv pentru lună (nu vă voi împărtăși e -mailul cu niciun tip de petreceri exterioare).

2. Stabiliți -vă obiectivul pentru a merge sau a alerga sau a alerga xx de kilometri sau minute în noiembrie.

Acestea ar putea fi kilometri sau un timp stabilit pe banda de alergare sau mersul sau alergarea sau ciclismul … faceți exercițiul preferat!

Exemple:

Voi parcurge 20 de mile în noiembrie!

Voi face o plimbare de 30 de minute în fiecare zi!

Voi merge la magazinul de gogoși, precum și voi cumpăra doar 1

Voi merge la CrossFit de 3 ori pe săptămână!

3. Lăsați un comentariu pe Runeatrepeat.com în fiecare săptămână din 1 noiembrie – 26 noiembrie cu kilometrajul/minute/zi de odihnă/altul. Check-in pentru acea zi pentru a rămâne pe cale, precum și responsabil (plus că veți câștiga premii).

*Nu trebuie să alergi sau să mergi în acea zi pentru a intra – trebuie doar să rămâi la răspundere. Verificați în fiecare zi. Rămâi pe cale cu obiectivele tale. Fii sincer cu tine însuți.

Nu evitați o zi sau „uitați” să faceți ceva activ. De data aceasta, în jur de an, este dificil să acorde prioritate exercițiilor fizice, precum și alimentația sănătoasă. Această dificultate este indicată pentru a vă împiedica să împingeți exercițiile fizice.*

Puteți utiliza acest widget pentru a împărtăși dificultatea cu cititorii dvs. Invitați -vă și prietenii, precum și gospodăria! Păstrați -vă reciproc pe cale, precum și treceți -l mai departe !!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *